OBJAVITE

Orderba

O nama


online trgovina na prostoru Bosne i Hercegovine, želimo postati centralno mjesto za tvoju kupovinu. Predana smo ekipa digitalnih stručnjaka koja neumorno radi na poboljšanju, a zadovoljstvo svih naših posjetitelja i korisnika nam je na prvome mjestu.

Online trgovina koja sadrži veliki asortiman proizvoda za sve tvoje želje podijeljene u puno kategorija. Naš cilj je osigurati svima potpuno zadovoljstvo uz moderno web sučelje, personaliziranu ponudu I pristupačne cijene za svačiji džep, a kvalitetna usluga i dostava na kućni prag je samo dio razloga zašto smo bolji i drugačiji.

Visoka kvaliteta naše usluge proizlazi iz kontinuiranog ulaganja u razvoj tehničkih rješenja, sigurnosti plaćanja i osiguranja raznolikosti proizvoda po konkurentnim cijenama. Naše vrijednosti određuju način na koji djelujemo, kako u kompaniji, tako i izvan nje. Izuzetnu pažnju polažemo u razvoj naših zaposlenika, izgradnju partnerskih odnosa s našim dobavljačima, zadovoljstvu naših korisnika te kvaliteti naših proizvoda i usluga.

MISIJA

Pružiti kupcima najbolju uslugu online kupnje raznovrsnog asortimana kvalitetnih i renomiranih proizvoda iz cijeloga svijeta. Liderski položaj gradit ćemo stalnim fokusom na korisnički doživljaj i iskustvo stavljajući time kupca u središte oko kojeg ćemo razvijati svoju ponudu i usluge.

VIZIJA

Postati sinonim za online kupnju – praćenjem i postavljenjem novih trendova, širinom i kvalitetom asortimana te pružanjem najbolje usluge i podrške svim našim posjetiteljima i kupcima.Ova stranica koristi kolačiće (eng. Cookies) za pružanje boljeg korisničkog iskustva. Nastavkom korištenja OLX.ba stranice prihvatate uvjete korištenja.

Prikaži opcije